BuffelUp Festival

Contact

We horen graag van je!

Heb je vragen, suggesties of wil je wil je ergens anders contact voor opnemen? Wij horen graag van je! Je kunt contact met ons door te mailen naar info@buffelup.nl of stuur ons een privéberichtje op social media. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren, maar houd er rekening mee dat het eventjes kan duren. Dank je wel voor je interesse in Buffelup Festival en tot snel!

BuffelUp Festival

Coxsebaan 1, Boerdonk

Veelgestelde vragen

Ons festival vindt plaats op Coxsebaan 1, 5469 NG in Boerdonk. Let op: je navigatie kan Boerdonk herkennen als Erp. 

BuffelUp Festival is op zaterdag 17 augustus 2024, van 17:00 uur tot 01:00 uur.

  • Fiets: Kom je met de fiets? Goedzo! Er zijn fietsenstallingen bij de ingang van het festival.
  • Auto: Er is genoeg parkeergelegenheid vlakbij het festivalterrein. Koop vooraf online je parkeerticket met ruim 15% korting voor slechts €6,00! Bij aanschaf op locatie betaal je €10,00. 
  • Benenwagen: Voel je je extra sportief? Kom dan lekker met de benenwagen. Goed voor de conditie en je kunt meteen genieten van de omgeving!

Het BuffelUp Festival terrein opent op zaterdag 17 augustus 2024 om 17:00 uur en de laatste dj draait tot 01:00 uur. Met een kleine uitloop van de eindshow wellicht. 🤩

De minimale leeftijd om het festival te bezoeken is 18 jaar. Zorg er altijd voor dat je een geldig identiteitsbewijs meeneemt. Onze bewakers controleren de leeftijd bij de ingang van het terrein.

Maximale leeftijd? Die hebben we niet! Onze bezoekers variëren van 18 tot 80+ jaar, dus neem gezellig je hele buurt mee. 😉

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op via e-mail op info@buffelup.nl

Top