BuffelUp Festival

Sfeerimpressie

BuffelUp festival vond op vrijdag 2 september 2022 voor het eerst plaats in Boerdonk en dit was een groot succes! Benieuwd naar hoe dit er aan toe ging? 

Mainstage

Afgelopen jaar stonden op onze mainstage verschillende dj’s zoals Kruzo, Q-Music Foute Uur, Smèrrig Diskjochies, Rave van Fortuin en the Partycrashers. Op onze mainstage werden er veel verschillende muziekstijlen gedraaid: van hitjes tot r&b en van hardstyle tot Nederlandstalig!

In 2023 komen er weer een nieuwe set dj’s met verschillende muziekgenres op dit podium een feestje bouwen. En goed nieuws: we beginnen dit jaar niet om 20:00 uur maar al om 17:00 uur mag de eerste dj op de mainstage aftrappen! Ook gaan we flink aan de slag met de uitstraling van het podium en wordt dit helemaal omgebouwd…

Silent Disco

In de eerste editie van ons BuffelUp festival hadden we naast de mainstage ook een silent disco area met drie verschillende kanalen en local dj’s. In deze silent disco kwamen er veel verschillende muziekstijlen voorbij en kon je switchen van kanaal wanneer je even naar een ander nummer wilde luisteren. Ook hier maakte the Partycrashers en Bootygo er een heel mooi feestje van!

Omdat de silent disco in 2022 zo’n groot succes was, kunnen we niet anders dan deze in 2023 weer terug laten komen. In 2023 keren we dus weer terug met onze koptelefoons op en een nieuwe groep local dj’s! Ga jij dit jaar voor rood, blauw of groen?

Tribute Bands

Wie had dat ooit gedacht? Drie wereld bands in Boerdonk op 1 avond? Niemand natuurlijk. Toch was dit in 2022 realiteit. Drie verschillende top tribute bands van the Rolling Stones, Golden Earring en Andre Hazes traden op in Boerdonk. Het was een gezellige avond met een mooie combinatie van alle leeftijden door elkaar.

In 2023 zal het tribute festival officieel samen worden gevoegd met ons BuffelUp festival. Wij vonden het wel eens tijd voor iets nieuws, dus komen er dit jaar geen tribute-, maar coverbands naar Boerdonk. Deze bands laten gegarandeerd iedereen dansen met muziek in de jaren 60, 70 en 80 stijl. En ben je meer van de rock & roll, dan ben je bij ons ook aan het goede adres. Een gezellige avond voor jong en oud is dus in 2023 ook weer gegarandeerd, of je nu met je vrienden, ouders, collega’s of buren op stap gaat!

Terrein

Op ons terrein was er in 2022 al van alles te beleven. Er was een speciaal bier terras, een buitengebied met hangmatten, een fotobusje, foodcourt en drie verschillende area’s met verschillende muziekstijlen. Het was een echt minifestival en in 2023 zijn we van plan om het nog groter aan te pakken!

Van een reuzenrad tot straattheater, alles wat bij een festival hoort ga je in Boerdonk terug vinden. Ook wordt er een extra area wordt toegevoegd: het feestcafé, volledig in stijl van hollandse meezingers. Bij dit podium komen verschillende bekende Nederlandstalige zangers en de beste party dj. In 2023 hebben we ook een nieuw thema toegevoegd: get lost in dreams. Dus, zien we jou ook op vrijdag 25 augustus 2023?

Aftermovie BuffelUp 2022

Tickets 2023

Overtuigd? Koop dan hieronder je tickets voor Buffelup Festival 2023!

Top