BuffelUp Festival

Ervaringen van onze festivalgangers

Wat onze bezoekers het beste vonden aan BuffelUp Festival:

Artiesten

Mainstage

Sfeer

Aankleding

Prijzen

Wachtrijen

Wat onze bezoekers zeiden over BuffelUp Festival:

Leuk gezeligg en bovenal betaalbaar festival zeker een aanrader helemaal als je uit de buurt komt dus iedereen komen volgend jaar. 😉
Elke
Super gaaf festival en zeker voor herhaling vatbaar!! Leuke sfeer, leuke artiesten en bom vol gezelligheid met de leukste mensen!!! Goed geregeld zoals altijd!
Davy
Erg fijn dat de bars dichtbij de podiums waren waardoor je amper iets van de acts kon missen. De line-up was heel goed opgebouwd waardoor de energie er de hele dag goed in zat. Ik heb nog nooit zo'n schone wc's gezien op een festival! Een dikke 10!
Chanel
Net zoals vorig jaar heb ik er genoten. Waar ik ook was, had ik het naar mijn zin! Aan alles was gedacht en ik vond het vooral leuk dat waar ik ook liep, er wel entertainment was 🙂
Imani

Ben jij er deze editie ook bij?

Buffelup Festival is dé place to be, en we willen dat jij er ook bij bent! Klaar om te feesten in Boerdonk? Of je nu 18 bent of je nog 18 voelt, iedereen is welkom. Mis het niet! Zet ‘m in je agenda en laten we er samen een feest van maken om nooit te vergeten. Tot zaterdag 17 augustus!

Top