BuffelUp Festival

Boney M

De hitsensatie van o.a. Daddy Cool, The Rivers of Babylon & Sunny. Nadat enkele jaren terug Bobby Farrell overleed nam podiumbeest Orlando Louis het stokje over als frontman van de ENIGE ECHTE officiële Boney M show.

Frontman BOBBY FARRELL overleed op tragische wijze op 29 december 2010 in z’n hotelkamer na de show die hij die avond had gedaan.

Bobby te vervangen is een bijna onmogelijke opgave maar de ultieme nieuwe frontman die zich nu aandient is de top performer Orlando Louis, geboren in Parijs met zijn “roots” in Zuid-Amerika te weten Brazilie en Martinique. Bobby kwam uit dezelfde Caribische regio nl. Aruba. ORLANDO is een super zanger, danser en entertainer die overal grote indruk maakt!

Deze Boney M formatie wordt verder vervolmaakt met 3 spectaculaire zangeressen waarvan 2 echte Bobby’s Ladies zijn : ANTHEA FERRELL geboren in Engeland met haar “roots” in Jamaica en Guyana, alswel MAUREEN LAURENS afkomstig uit Curacao. Beide dames werkten het langst met Bobby in de historie van zijn herstart vanaf 1989, dus zij zijn de “real” Bobby’s Ladies te noemen. De derde dame is de Amerikaanse topartieste BECKY BELL die deze Boney M mede tot een super entertainment en party act maakt !

Anno 2014 is de ultieme BONEY M Show er klaar voor het echte Boney M gevoel middels een super treden tot uitbarsting te brengen op elk evenement waar een “happy” en swingende “groove” gewenst is, iets wat het enorme hit repertoire van Boney M kan realiseren op geweldige wijze uitgevoerd door deze 4 super artiesten !

De internationale 70ties disco scene is ontwaakt tot nieuwe spectaculaire “revivals” door deze 3 ervaren zangeressen in prachtige originele Boney M outfits samen met de sublieme en inspirerende showman Orlando !! Deze show van BONEY M will always “rock da house”all over the world!

Top